4.12.2012

where lady gaga eats her fish and chips


Yleensä aina tiistaisin muskarin jälkeen jäämme pikku-An kanssa lounaalle Lontoon suomalaiselle kirkolle. Niin myös tänään, kun tarjolla oli lohikiusausta sekä uunituoreita korvapuusteja.

Seuraava viikon kala-ateria voisikin olla perinteinen englantilainen fish and chips. Seashell-ravintola (os. 49-51 Lisson Grove) sijaitsee meiltä kymmenen minuutin kävelyn päässä ja on hyvin kehuttu, sekä kuuluisa myös siitä, että Lada Gaga on ruokaillut kyseisessä paikassa. Tai hän taisi kyllä ottaa kalansa ja ranskalaisensa mukaan, keikkabussia kun ei saatu pysäköityä kapealle kadulle.

On Tuesdays, after the sing & play group, we always stay for lunch with AJ at the Finnish Church in London. Today as well, and I had some salmon casserole and an owen warm cinnamon roll.

The second fish meal of the week could be a traditional English fish and chips. Seashell restaurant (address 49-51 Lisson Grove), located ten minutes walk from us, is famous for this dish, and additionally for Lady Gaga eating her fish and chips in there. Or actually, if I remember correctly, she had hers to go, because her tour bus was too big to park in this narrow street.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti