13.12.2012

here sale, there sale, everywhere sale


Edellispäivänä napsin kännykällä kuvia Oxford Streetin kauppojen ikkunoista. Kuten huomaatte, joulualet ovat alkaneet! Aleostokseni keskittyivät lastenvaatteisiin, mutta en malta päästä katselemaan vähän aikuistenkin juttuja, kunhan saan taas vapaaillan iso-An reissun jälkeen. Ei ole kuulkaas helppoa olla rahaton äitiyslomalainen Lontoon keskustassa.

The day before yesterday I took these snapshots from Oxford Street stores' windows. The Christmas sales are here! My sale purchases were children's wear, but I cannot wait to get to see some grown up's things, as soon as Mr A returns from his trip and I get an evening off. It's not easy being a home mum with almost no income in the London city centre.

4 kommenttia:

 1. No ehka helpottaa tieto etta moni muukin joutuu tana vuonna karvistelemaan vaikka kavisi toissakin. Tana vuonna alennusmyynnit ovat alkaneet monessa maassa aiemmin kuin koskaan aikaisemmin kun myynti ei veda.

  Luin jostain iltsarista etta Suomessa odotetaan joulumyynnin alkava toden teolla nyt, ihmisten rynnatessa kauppoihin. Ma kylla luulen etta ryntays jaa tana vuonna suorittamatta.

  Mutta hei, aattele, onhan se ihanaa etta asut siella niiden putiikkien lahella, moni toivoo matkaa Lontooseen joululahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, voisiko tämä vuosia ja vuosia junnannut taantuma joskus vielä loppua?? Tavallaan tietysti kiva meille kuluttajille, että joululahjoja voi hankkia alennettuun hintaan.

   Ja kyllä - olen oikeasti aika onnekas, Lontoo ja sen putiikit sun muut mahdollisuudet ovat mielettömät :)

   Poista
 2. Rahattomana Lontoon tarjonnan äärellä?!?!? *pyörtyy kauhusta* :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sen lisäksi että tulot äitiyslomalla ovat mitättömät, niin aikaa kierrellä kaupoissa on tuhottomasti. Erittäin huono yhtälö siis :D

   Poista