3.12.2012

my mtv tee


Hei Lontoo, mahtavaa rokata taas täällä! Ei lumikinoksia, ja pienen säätämisen jälkeen saimme kaasuboilerinkin taas toimimaan... MTV-kanava ei kyllä juurikaan täällä rokkaa, nimittäin se ei Britanniassa näytä enää ollenkaan musiikkivideoita, vaan pelkästään tosi-tv-sarjoja.

Törmäsin kuvan t-paitaan lukemattoman monta kertaa tangolla roikkumassa, ja joka kerta kyseisen kanavan logo nosti mieleeni teiniajan, mutta ihan hymyilyttävästi. Nyt kun paitoja oli enää muutama hajakoko jäljellä, oli kaksi vaihtoehtoa: toimia tai katua myöhemmin.

Hello London, great to rock in here again! No snow, and after some challenges last evening the gas boiler is working again... But not that much rocking with MTV UK, since it doesn't show any music videos at all nowadays, just reality tv series.

I saw this tee numerous times hanging on the rail, and each time it made me think of high school times, in a happy way. Now when there were only few sizes left, I had only two options: get it now or regret it later.

4 kommenttia:

 1. Mainio ostopäätös. Nostalgiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näistä tällaisista nostalgisista ostoksista voisi varmaan alkaa tajuta olevansa ei niin kovin nuori enää... :)

   Poista
 2. Silloin kun minä olin nuori, musakanavalta tuli musiikkia... :-D Loistava ostopäätös tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, samaan ikäluokkaan kuulun myös minä. Nykyteinit luulevatkin varmaan että "toi täti on ostanut tollaisen reality-tv-paidan" :D

   Poista