31.12.2012

polar bear dipping


Siis eihän tässä ole mitään järkeä, mietin taas eilen illalla. En ui meressä edes tropiikissa, joten mitä järkeä uida jäisessä meressä? Meidän lähirannallakaan en ole tainnut ikinä uida kesällä, aina ainoastaan ihan jääkarhuna avannossa talvisin. Ei siis yhtään mitään järkeä, mutta kyllä sen kerran talvessa kestää, ja pulahduksen jälkeen, kun olemme juosseet iso-An kanssa takaisin kotiin kilpaa, on upea olo.

Näistä hyisistä tunnelmista oikein iloiset vuoden vaihtumisen toivotukset!

It doesn't make any sense at all, I was thinking again yesterday evening. I don't swim in the sea even on tropical islands, so why swim in an icy sea? I have never swam on the beach close to us in the summer time, only in the winter just like the polar bears. No sense, but once in a winter I do it, and must admit that afterwards the feeling is fantastic.

From these freezing moods I wish you all a happy New Year's Eve!

4 kommenttia:

 1. Olette rohkeita!!! Minä en tuohon pystyisi.

  Kivaa vuoden viimeistä iltaa teille ja suukkoja A-juniorille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku-Alta kiitos pusuista! Joku kerta haastamme sinut vielä mukaan. Näitä kertoja ei kyllä montaa mahdu talveen, sen verran vähän rohkeutta on täälläkin ;)

   Poista
 2. Kyllä tuossa on paljonkin järkeä. Olisi suorastaan tyhmää jättää tällainen mahdollisuus hyödyntämättä, jos avantouintipaikka löytyy 100 m päässä kodista. Koitte varmaan sen mahtavan after dipping fiiliksen, joka tulee sen jälkeen kun on noussut vedestä. Olen teistä ylpeä ja samalla vähän kateellinen.
  Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kanssa vaan mukaan seuraavalla kerralla - eli todennäkoisesti ensi talvena. Matka avannolle on itseasiassa se pahin vaihe, noinkin lyhyellä matkalla ehtii nimittäin monta kertaa miettiä kääntyvänsä takaisin kotiin, mutta olotila pulahduksen jälkeen on tosiaan ainutlaatuinen.

   Poista