27.12.2012

men in tights


Kivaa joulun jälkeistä oloa kaikille!

Kun pakkasasteita on ollut jopa yli kymmenen, on iso-Akin joutunut totuttelemaan siihen, että pikku-A pukeutuu sukkahousuihin. (Aluksi iso-A oli tietysti sitä mieltä, että hänen poikaansa ei pueta sukkahousuihin, ja sai vaihtoehdoksi hankkia sitten pienelle pojalle sopivia pitkiä kalsareita, mutta kun niitä ei ilmestynyt vaatekaappiin, otin sukkikset käyttöön.)

Tai ehkä iso-Ata lohdutti se ajatus, että kuvan sukkikset on varmasti tarkoitettu pojille, ne kun on tilattu poikien sukkahousukaupasta. Pikku-An sukkahousut tilasin Lontooseen, mutta Slugs & Snails toimittaa myös Suomeen.

Happy days after Christmas to you all!

When it's been more than -10 degrees celsius, Mr A has had to get used to AJ wearing tights. (First he he could not bear the idea about his son will not be wearing tights, so I gave him an option to find kids' long johns, but since these did not start appearing in AJ's closet, I went for the tights.)

Or maybe Mr A was comforted by the thought that these tights are from a web store selling solely tights for boys. I ordered a few pairs for AJ already in London, but Slugs & Snails ships to Finland, too.

10 kommenttia:

 1. Meillä 6vee poika pitää yhä dinosaurussukkiksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dinosaurussukkikset kuulostaa niin mageilta, että en yhtään ihmettele! :)

   Poista
 2. Ihan kivat ja poikamaiset sukkahousut. Miksi poika ei voisi pitää poikien sukkahousuja. Suurin syy noihin sukkahousudraumoihin on varmaan se, että pojat on joutuneet käyttämään ison siskon vanhoja sukkahousuja. Tuolta löytyisi myös unisex-mallisto, jos haluaa pukeutua miehen kanssa samanlaisiin sukkahousuihin http://www.emiliocavallini.com/collections/cult_edition/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, minustakin pojat ovat myös oikeutettuja pitämään sukkiksia! Vau, tosi hienoja sukkahousuja ja sukkia Emilio Cavallinin mallistossa, kiitos linkistä ja vinkistä! Ehkä ensi talveksi sitten samikset minulle ja miehelle :)

   Poista
  2. Mahtoiko mies olla tyytyväinen tuohon ideaan hankkia molemmille samanlaiset sukkahousut? Hieman epäilen, jos vastusti jo pikkupojallakin sukkahousuja. Vaikka tosi kiva mallistohan tuo on.

   Poista
  3. Tänä talvena me isommat ei enää taideta tarvita sukkiksia, Helsingissä kun on jo taas vesikelit ja lopputalvi kuluu Lontoon leudommassa säässä. Ja voi olla tosiaan, että vaikka sukkikset tulisivat ensi jouluna paketissa pukilta, voisivat jäädä häneltä käyttämättä ;)

   Poista
 3. Ihana sukkahousuhirviö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuttiin saamaan tuosta monsterista sukkiksissa pari kuvaa paikallaan kun laitettiin äidin puhelin sängylle houkutukseksi :D

   Poista
 4. hih meidän pojut on aina sukkahousuissa. ne on vaan niin kätsyt, kun sukat tippuvat aina menossa. ja nuo on molemmat niin hoikkiksia, että monet housut vain pyörivät vyötäröllä. ja onhan nuo nyt herranjestas niin liikkiksen näköiset nuo pikku-aankun, että mikä ettei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkikset on ihan mun lempparit lasten talvivarusteista :) Ja juuri niin kuin sanotkin - niin kätevät! xx

   Poista